Per Kamp

Per Kamp har har været medlem i (dengang) ‘Vestjydsk Skovdyrkerforening’ siden stiftelsen i 1987 og har siddet i bestyrelsen siden 1998. Per Kamp har arbejdet i bestyrelsen som formand i perioden 2008 til 2019 og er i dag næstformand for foreningen.

Per Kamp fortæller:
“Jeg har altid interesseret mig for natur og skovbrug og bor på en lille ejendom som 4. generation, altså et sted hvor jeg snart har set alle træer siden de var små. Gennem de sidste 30 år har jeg klippet nogle tons grønt hvert år, lige nok til at forstå, hvad det går ud på og hvordan det føles at læsse biler i regnvejr og dårligt lys.

Jeg er ingeniør (maskinkonstruktion) fra AUC og har gennem mere end 25 år arbejdet med automatisering, planlægning og analyse hos Bang & Olufsen, de sidste mange år i IT-afdelingen.

For mig er Skovdyrkerforeningen Vestjylland tæt på den gamle andelstanke, fordi vi holder skovejernes interesser, både som individer og som et fællesskab, foran vores egne. Jeg synes vi med oprejst pande kan tale om ‘fair trade’ og det er vigtigt for mig at vi kan levere de rigtige løsninger til alle. Det kan godt betyde at ‘forskellige medlemmer’ behandles forskelligt, måske ved at små producenter hjælpes til afsætning gennem puljede løsninger, mens store producenter sikres skarpere priser end de ellers kan opnå.”