Kontakt din skovdyrkerforening

Der er skovfogeder og medlemmer i hele landet klar til at hjælpe dig

Tag kontakt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Find din lokalforening

Skovdyrkerne er Danmark største medlemsejede skovbrugsfaglige organisation med mere end 80 ansatte fordelt på 5 foreninger. Klik på kortet til venstre for at læse mere om din lokale skovdyrkerforening eller vælg din forening på felterne nedenfor. Den kan også skrive direkte til din lokale forening ved at udfylde formularen ovenfor. Når du skriver dit postnummer, lander din besked automatisk hos den rigtige skovdyrkerforening.

Hvem er vi

Skovdyrkerne tilhører skovejerne

Det er skovejerne, der ejer Skovdyrkerne. Sådan har det været i mere end 100 år. Vi har fem lokalforeninger, som dækker hele landet. Derfor er der altid en skovfoged med i dit lokalområde klar til at hjælpe dig med dit projekt.

Eric Vesterlund - medlem hos Skovdyrkerne Syd
Eric Vesterlund – medlem hos Skovdyrkerne Syd
Erik Frederiksen - medlem hos Skovdyrkerne Øerne
Erik Frederiksen – medlem hos Skovdyrkerne Øerne

Bliv en del af fællesskabet

Medlemskab i en skovdyrkerforening tilbyder en værdifuld støttestruktur for skovejere. Gennem dette netværk kan du dele erfaringer, lære af andre og forbedre dine egne færdigheder. Desuden holder foreningen dig opdateret om de seneste lovgivningsmæssige ændringer. Endelig giver det dig mulighed for at arbejde sammen med ligesindede for at fremme fælles interesser og påvirke politikker til fordel for skovbrugssektoren. Samlet set er medlemskab i en skovdyrkerforening en måde at forbedre din praksis, holde dig opdateret og have en stemme i branchen.