Skovdyrkerne Nord-Øst

Din skov – vores fælles ansvar

Lokale nyheder

Find medarbejderen

Mads Rosenkvist

Skovfoged – Østhimmerland/Kronjylland

Michael Rasmussen

Skovfoged – Djursland/Kronjylland

Find det nyeste nummer af medlemsbladet nedenfor

Kommende arrangementer

Certificering er det nye sort

I 2007 blev Skovdyrkerne Nord-Øst godkendt som ’paraplyorganisation’ under PEFC – den mest udbredte danske skovcertificeringsordning. I dag er vi også godkendt til at hjælpe dig med at blive FSC-certificeret, ved at optage dig under vores gruppecertifikat. Både PEFC og FSC er anerkendt internationalt og åbner dørene for nye markeder og kunder, der efterspørger bæredygtigt produceret træ.

Bliv klogere på skoven

Skovdyrkerne udgiver syv gange om året vores medlemsblad Skovdyrkeren. Vi har også et hav af videoer om skovbrug, heriblandt en videoserie om dyrkning og anvendelse af alle de forskellige træarter i Danmark.

Det kan du altsammen finde inde på vores vidensportal på knappen nedenfor.

Bliv en del af noget større

Hver ejendom får sin egen lokale skovfoged i Skovdyrkerne Nord-Øst. Uanset om du søger bedre jagt, naturskønne omgivelser eller tømmerproduktion, tilbyder vi ekspertise, netværk og ressourcer skræddersyet til netop din skov. Bliv en del af vores fællesskab, hvor vi i samarbejde med dig, får det maksimale ud af din skov.

Mød bestyrelsen og læs vedtægterne

Bestyrelsen i Skovdyrkerne Nord-Øst er sammensat af engagerede skovejere, der repræsenterer bredden af vores medlemmer. Alle bestyrelsesmedlemmer er selv medlemmer af foreningen, hvilket sikrer en grundig indsigt i dine individuelle behov i din skov.

Skovdyrkerforeningen Nord-Øst a.m.b.a

Marsvej 3, Paderup
8960 Randers SØ

sno@skovdyrkerne.dk

+45 8644 7317

CVR-nr.: 35504117

Kontakt din nærmeste skovfoged

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Fandt du, hvad du søgte?