Skovdyrkerne Øerne

Uvildig rådgivning til skovejere

Du kan finde os her

Skovdyrkerforeningen Øerne f.m.b.a.

Områdekontor Sjælland:

Fulbyvej 15
4180 Sorø

Områdekontor Bornholm:

Rønnevej 1
3720 Aakirkeby

tlf: + 45 62624747
mail: oer@skovdyrkerne.dk

CVR: 58934313

Hans Christian Teisen - Bestyrelsesformand (t.v.) og Lars Muldbak - Direktør (t.h.)
Hans Christian Teisen – Bestyrelsesformand (t.v.) og Lars Muldbak – Direktør (t.h.)

Sammen står vi stærkere

Når du melder dig ind hos Skovdyrkerforeningen Øerne, bliver du medlem af en forening med en stærk forankring i dit lokalområde.

Vi har en egen bestyrelse, en egen økonomi og dygtige fagfolk, der er kendt med de lokale forhold.

Skovdyrkerforeningen Øerne er en medlemsejet virksomhed med 100 års erfaring som skovejernes foretrukne rådgivere. Vi arbejder hovedsalig med skovbrug, og ved at samarbejde med os får du:

  • En specialiseret partner. Skoven er vores udgangspunkt, og vi lægger al vores energi i at rådgive både de største skovbrug og mindre lystejendomme om natur- og skovforvaltning.
  • 100 % uvildig rådgivning. Vi er medlemsejede og erfarne eksperter i at balancere kortsigtede gevinstmuligheder med langsigtede mål.
  • En partner, der lytter. Din ejerglæde og individuelle vision for din skov er vores pejlemærke.
  • Konkurrencedygtige priser. Skovdyrkerne Øerne arbejder for flere end 1.000 skovejere. Derfor kan vi købe ind til skarpe priser – og som medlem hos os høster du alle fordelene ved stordrift og fælles indkøb.
  • Et komplet rådgiverteam. Din skovfoged kender dig og din skov. Og bag ved skovfogeden står et team af rådgivere med alle de specialkompetencer, du som skovejer kan få brug for.
  • Transparens. Vores priser er gennemskuelige. Du vælger selv dit niveau af medlemskab – og dermed hvilke ydelser og rabatter, du ønsker. Vi sammensætter også gerne en løsning, der passer til dine behov.
  • Digital indsigt. Den digitale medlemsportal MinSkov.dk giver dig fuld indsigt i din skovs aktuelle tilstand og økonomi.

Lokale nyheder

Læs det nyeste nummer af Skovdyrkeren

Vores medlemsblad, “Skovdyrkeren” tilbyder gode historier fra skoven, branchenyheder, forskning og tips til den daglige drift. For at læse “Skovdyrkeren” og blive inspireret til din egen ejendom kan du klikke nedenfor.
Du finder også alle de gamle numre tilgængelige online i arkivet.

besøg skovdyrkershoppen

Skovdyrkershop.dk – skovejerens portal til frøblandinger og skovrelateret udstyr. Webshoppen er dedikeret til at betjene skovejere, skovarbejdere og naturinteresserede med et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, herunder frøbladninger, værktøj, bøger, jagtudstyr og meget mere. Vores sortiment er nøje udvalgt for at imødekomme dine behov og krav i skoven eller juletræerne. Besøg Skovdyrkershop.dk i dag og find det rigtige udstyr til dine skovaktiviteter.

Kommende arrangementer

Bliv en del af noget større

Optimer driften af din skov og maksimer dens potentiale som medlem af Skovdyrkerne Øerne. Uanset om du søger certificering af økosystemtjenester, jagtoplevelser, naturskønne herligheder eller traditionel tømmerproduktion, tilbyder vi ekspertise, netværk og ressourcer til at støtte dine mål. Tryk på knappen nedenfor og bliv en del af vores fællesskab

Mød bestyrelsen og læs vedtægterne

Bestyrelsen i Skovdyrkerne Øerne er alle selv skovejende medlemmer af foreningen. Det sikrer at de har øje for lige præcist dine behov. De er heller aldrig længere væk end et telefonopkald.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Kontakt din nærmeste skovfoged

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vil du være en del af fællesskabet?