Vi har igen lagt os i selen for at skrive en god årsberetning og selv om det er tilstrækkeligt at uploade beretningen på hjemmesiden, synes vi at den fortjener det trykte format. Vi håber derfor at du vil give dig tid til at læse beretningen igennem.

Vi har valgt at årets tema skal være skov og klima. Det produktive skovbrug er under pres af et skiftende natursyn og af beslutningstagere med et alt for overfladisk kendskab til skovbrug og dynamikken omkring det.

En af årsagerne til at være stille i debatten er, at det kan være svært at holde styr på fakta og de mange argumenter for og imod produktionsskov. For at klæde jer på til denne debat, har vi valgt, at vi sammen med denne beretning udsender bogen ’Klimaskoven’. Det er en debatbog, skrevet af to skovdyrkere – den ene af dem er vores egen Per Hilbert – og to skovforskere. Bogen har både et letlæst resumé og giver en grundigere fremstilling af samspillet mellem skov, klima og biodiversitet.

Vi håber, at du læser bogen og hermed føler dig rustet til at tage del i debatten, uanset om det er til jagtfrokosten, i forsamlingshuset – eller på de sociale medier. Den kvalificerede debat er vigtig for alle skovejere – og når kun én ud af hver 200 vælgere er skovejer, skal vi tale højt og tydeligt for at blive hørt.

Hvis du ikke har tålmodighed til at lade Postnord levere den trykte version kan du herunder finde henholdsvis:

God fornøjelse.

1. oktober 2019

kbh@remove-this.skovdyrkerne.dk

Nyheden er skrevet af:

Blandet, dyrket skov i efterårsfarver

Skovdyrkerne