Danske juletræer er en eksportsucces, der kan måles på bundlinien hos mange af vore medlemmer. Men der er drøn på derude: forøget europæisk tilplantning og udflagning af dansk produktion går hånd i hånd med konsolidering og stigende integration mellem produktion og salg.

Hvad betyder denne udvikling i markeder? Hvilke tendenser tegner dig sig for de danske juletræsproducenter? Hvad ved vi med ret stor sikkerhed – hvad gætter vi på … og hvordan vælger vi at agere, både som branche og som enkeltaktører?

Skovdyrkerne handler med juletræer i både op og nedgangstider. Vi har prøvet det hele før og vi er der som rådgiver og handelspartner for både store og små producenter. Samlet set er Skovdyrkerne igennem vores fælles eksportselskab Green Product, der årligt afsætter over en million juletræer, en af de store spillere på det europæiske marked.

Skovdyrkerne og Green Product dækker tilsammen hele værdikæden og vi fortæller, hvad vi ser i krystalkuglen og hvad vi vurderer, det betyder for dig som producent.

Vi har desuden inviteret skovrider Jimmi Enevoldsen. Som ejer og direktør for Noble Nordmann, varetager han dyrkning af godt 1.100 ha med juletræer, fordelt i Danmark, Skotland og Ungarn. Han fortæller på baggrund af denne unikke indsigt, hvad han lægger vægt på når der skal produceres effektivt i stor skala og hvordan han ser det europæiske juletræsmarked.

Inden aftenen er omme, har du svar på:

Arrangementeter gratis, men du skal tilmelde dig senest den 18. februar 2013. Læs mere om arrangementet i vores aktivitetskalender.

– Har du råd til ikke at komme?

Nyheden er skrevet af:

Blandet, dyrket skov i efterårsfarver

Skovdyrkerne