Danmark er lukket ned på grund af truslen fra COVID-19. Myndighederne har sat nødberedskab op og arbejder hårdt for at begrænse spredningen af corona-virusset.

Skovdyrkerne tager regeringens beslutninger og indsatser til efterretning og følger myndighedernes anvisninger.

Vores kerneydelse er at rådgive skovejerne, og det kan vi langt hen ad vejen fortsat gøre under hensyntagen til de regler og anbefalinger, som udstikkes.

I praksis betyder det at:

– Vi fortsætter så vidt muligt arbejdet i skoven – både rådgivningsbesøg, tilsyn med entreprenører og håndtering af effekter – men kun ‘i fri luft’. Vi vil ikke være uhøflige, men siger pænt ‘nej tak’ til at blive budt indenfor eller køre i bil med medlemmer, entreprenører med flere.

– Vi respekterer og forstår, hvis I som medlemmer eller samarbejdspartnere ønsker at udsætte planlagte møder eller besøg i skoven. Kontakt os derfor straks for evt. ændringer af aftaler.

– Vores medarbejdere arbejder hjemmefra så meget, som det kan lade sig gøre. Det betyder lavere bemanding på vores kontorer rundt om i landet – men vi er altid tilgængelige på telefon og email.

– Vi overholder de udvidede hygiejneregler. Vi undgår håndtryk og tæt fysisk kontakt.

Ligesom resten af Danmark følger vi situationen tæt. Vi er bevidste om vores ansvar og forsøger samtidig at servicere vores medlemmer bedst muligt i denne ekstraordinære situation.

jma@skovdyrkerne.dk

Nyheden er skrevet af:

Blandet, dyrket skov i efterårsfarver

Skovdyrkerne