Brian Boeberg, 43 år, har pr. 1. april som led i et planlagt generationsskifte overtaget direktørstolen i Green Product A/S

Brian Boeberg, 43 år, har pr. 1. april som led i et planlagt generationsskifte overtaget direktørstolen i Green Product A/S, som med salg af 1 million juletræer og 5.000 tons pyntegrønt er en af Danmarks største eksportører til det europæiske grossist- og detailmarked.

Den store volumen skyldes, at Green Product A/S – i daglig tale kaldet GP – er salgsorganisation for Skovdyrkerne, Danmarks største medlemsejede skovbrugsvirksomhed med 5.000 skovejere og juletræsproducenter som leverandører. GP er således ejet af de 7 lokale skovdyrkerforeninger i fællesskab.

En aktuel hovedopgave er at overbevise de danske juletræsproducenter om, at en certificering af produktionen bliver nødvendig. Stigende krav fra internationale indkøbsorganisationer betyder, at GP i de kommende år bliver nødt til at prioritere de certificerede træer i sine indkøb for at kunne udbygge sin afsætning.

Hvor kom succes’en fra?

Virksomhedens succes skyldes flere forhold.

Brian Boebergs baggrund

Brian Boeberg afløser Jens Dalgas, 62 år, som har været virksomhedens direktør siden starten i 1995. Jens Dalgas vil fortsat være ansat i GP for at medvirke til den videre positive udvikling i virksomheden.

Brian Boeberg, som siden 1. september 2012 har været ansat som eksportchef i GP, kommer med nye erfaringer. Han er uddannet inden for shippingbranchen, og har i de seneste 16 år arbejdet inden for den danske fødevarebranche. Senest har Brian Boeberg været ansat som Business Unit Manager hos Lantmännen Danpo A/S.

Der holdes reception d. 24. maj kl. 12:00-13:30 for danske forretningsforbindelser i virksomhedens lokaler på Parallelvej 9A i Ry.

Mvh

Torben Bille Brahe

Bestyrelsesformand

Green Product A/S

Parallelvej 9A

DK-8680 Ry

Nyheden er skrevet af:

Blandet, dyrket skov i efterårsfarver

Skovdyrkerne