Skovfoged Kai Boisen har søgt ny stilling og stopper derfor med udgangen af 2013 i Skovdyrkerforeningen. Han fortsætter sin karriere indenfor handel med råtræ.

Kai Boisen fik sin nye ansættelse så tidligt, at han kunne have sagt op med virkning fra 1. december, men heldigvis har han valgt at gøre juletræssæsonen 2013 færdig. Kai har en nøglerolle i handlen med juletræer og det ville have været en betydelig udfordring for os, hvis han var stoppet midt i ekspeditionen af juletræerne. Det er således i ”god ro og orden”, at Kai stopper sin ansættelse i foreningen.

Vi forventer, at vi til 1. februar kan præsentere en ny skovfoged, som i første række skal varetage serviceringen af medlemmerne i vores sydøstlige område. Da opgaverne med juletræerne stort set forløber frem til udgangen af året, så er der allerede kørt andre af foreningens skovfogeder i stilling til at servicere medlemmerne i vores sydøstlige del. Alle medlemmer, som Kai hidtil er kommet hos, har fået direkte besked om, hvem de som udgangspunkt skal kontakte, frem til en ny skovfoged starter i Skovdyrkerforeningen.

Heldigvis har vi et stærkt team omkring juletræerne, så vi vil fremadrettet ikke på nogen måde nedprioritere dette arbejdsområde.

Alle foreningens skovfogeder har udover et antal medlemmer, som de servicerer, også en – eller flere – tværgående opgaver. Hvis vores nye skovfoged har særlige kompetencer indenfor et af vore arbejdsområder, så vil det være oplagt, at udnytte det.

Nyheden er skrevet af:

Blandet, dyrket skov i efterårsfarver

Skovdyrkerne