Skovfoged Torben Mangaard Frandsen har testet både foldestigen samt begge vildtkameraer – og hermed følger hans kommentarer/erfaringer:

Foldestige: Ingen bemærkninger – fungerer både let og godt.

Spypoint kamera: Meget brugervenligt. Let at indstille og anvende. Knivskarpe billeder dag og nat. Anvender 6 stk. AA batterier eller genopladeligt batteri. Anvender SD card til at gemme billederne på. De sendes ikke automatisk hjem. Man skal altså i skoven og snuppe SD-cardet med hjem i sin pc eller kortlæser for at hente billederne ud. Alternativt kan man tage hele kameraet med hjem og kable det op med computeren for at downloade billederne. Jeg anbefaler at man køber en kortlæser. Den koster typisk omkring kr. 100,00.

MMS Boly Guard kamera: Systemet fungerer godt. Noget vanskeligere i opsætning. Vi sætter det gerne op for dig (pris kr. 50,00). Dette kan ske på 2 måder: 1: Du fortæller os hvilken teleudbyder der skal anvendes i det sim-kort som kameraet skal rumme, samt telefonnumre og emailadresser hvortil kameraet skal sende billederne. 2. Samme som i nr. 1 , men at vi får sim-kortet tilsendt forinden, hvorved vi kan sikre, at sim-kortet også er sat op til at sende MMS: Kan sende billederne til enten mobil, mail eller begge ad gangen. Der kan sendes enten ved manuel betjening, hver gang der sker noget eller som en daglig rapport til et forudbestemt tidspunkt. Anvender 8 stk. AA batterier. Anvender SD-card og SIM-kort. Natbilleder er ikke så skarpe som ved Skypoint. Kan optage video. Vigtigt er det, at have fokus på opsætning af kameraet og at SIM-kortet skal være sat op til at kunne sende MMS – det skal man gøre ved at sætte SIM-kortet i sin egen mobiltelefon og aktivere det samt MMS funktionen.

Bemærk venligst – at alle priser er incl. Moms !

Spørg bare hvis du ønsker yderligere info – Torben Mangaard Frandsen tlf. 61 20 87 17.

Files:
Skovdyrkertilbud_vildtkamera_og_foldestige.pdf
Billeder_fra_Spypoint.pdf
Billeder_fra_MMS_Boly_Guard.pdf

Nyheden er skrevet af:

Blandet, dyrket skov i efterårsfarver

Skovdyrkerne