Den nye organisation er baseret på TeamSyd (etableret 1.3.10) TeamNord (etableres 1.2.11), og TeamSkovrider (etableres 1.2.11). Hvert team dækker en geografi og medlemsportefølje og rummer de kompetencer, som skovejerene har brug for.

De tre teams støttes af tværgående specialist­funktioner inden for de tunge driftsområder som flis, råtræ, skovrejsning, læplantning, juletræer og pyntegrønt. Denne organisationsmodel giver både nærhed, slagkraft og specialistfunktioner inden for rækkevidde og vi er overbevist om at den vil blive godt modtaget af medlemmerne.

Skovparter og teams

(klik på billedet for at se det i større udgave)

media 1536/media

Personalemæssig dobbelt rokade

Bo Trads Simonsen (33) vender pr. 1. februar tilbage til Skovdyrkerne som TeamChef Nord og ansvarlig for Ulfborg Skovpart, samt en række nøglekunder og forretningsområder, herunder en styrket indsats for vildtvenlig skovdrift. Bo kommer fra en stilling som skovfoged ved HedeDanmark.

Casper Pleidrup (30) har været konstitueret som juletræsskovfoged i sæson 2010 og fortsætter fremover i stillingen, der fokuserer målrettet på vore juletræsproducenter. Kombineret med den styrke, der ligger i vores salgsselskab GreenProduct, er vi godt klædt på til den vækst, der kommer på området i de nærmeste år;

Efter rokaderne stiller vi igen i allerstærkeste opstilling i skovejernes tjeneste – klar til at føre den nye strategi ud i livet.

Nyheden er skrevet af:

Blandet, dyrket skov i efterårsfarver

Skovdyrkerne