Aftenen blev indledt med en velkomst af juletræsskovfoged Johann Holm Jacobsen. Der blev lyttet med stor interesse fra de fremmødte. De skærpede sorteringskrav i forhold til tidligere år var ikke velhørt og kombineret med en udsigt til endnu et prisfald, var der grobund for en del kommentarer og debat.

Efter gennemgangen af markedet gennemgik forsamlingen prøvemarkeringen af den salgsklare nordmannsgrankultur. Mange udtrykte bekymring for at 3. sorteringen tilsyneladende falder helt ud af sortimentet, fordi kravene er sat betydeligt op i forhold til tidligere sæsoner.

Der var dog rog mulighed for at få snakket med Skovfogeder såvel som andre juletræsproducenter, da aftenen blev sluttet af med grillpølser og drikke i den stille aftensol.En hyggelig aften var til ende, og trods udsigten til en strengere sorteringskrav var det alligevel opløftende at vide at Skovdyrkerne er klar over situationens alvor og er fuldt indstillet på hjælpe producenterne igennem sæsonen og hermed på trods optimere producentens bundlinie.

Nyheden er skrevet af:

Blandet, dyrket skov i efterårsfarver

Skovdyrkerne