Efter en beslutning i Hovedbestyrelsen flytter Skovdyrkerne den 1. september de fleste af Sekretariatets aktiviteter fra København til Ry. Det blev fejret ved et arrangement i Ry i torsdags, hvor navnet på den nye chef for Skovdyrkernes sekretariat samtidig blev offentliggjort. Det blev forstkandidat Kristian A. Gernov.

Efter en velkomst havde Skovdyrkernes landsformand Lars Schou Gleerup et indlæg om udflytningen af sekretariatet, der fremover kommer til at arbejde i et kontorfællesskab med Skovdyrkerne Midt og handelsselskabet Green Product. Altså betydelig tættere på driften i foreningerne end det har været muligt fra København.

Ny bog om natur- og vildtpleje

Derefter var mødets hovedfokus udgivelsen af Skovdyrkernes nye bog: Natur- og vildtpleje i skoven, skrevet af jæger og jagtjournalist Per Kauffmann og skovrider Karsten Raae. De to forfattere fortalte om deres arbejde med bogen, og trak eksempler frem fra denne.

Der er tale om en praktisk håndbog med masser at inspiration til den, der ønsker at forbedre naturindholdet og jagtmulighederne på sin ejendom.

De fremmødte fik et eksemplar med hjem. Øvrige medlemmer kan bestille bogen til halv pris (100 kr. plus moms) på Skovdyrkernes butik på nettet www.skovdyrkershop.dk.

Udgivelsen af denne tredje bog på kort tid understreger, at Skovdyrkerne nok er den institution i Danmark udenfor de egentlige forskningsmiljøer, hvor interessen for skovdyrkningen er størst.

Navnet forpligter: SKOVDYRKERNE – en betegnelse, der dækker både organisationen, de ansatte skovfolk og medlemmerne ude på ejendommene!


De to forfattere signerer bøger

Opens window for sending emailphi@remove-this.skovdyrkerne.dk

Nyheden er skrevet af:

Blandet, dyrket skov i efterårsfarver

Skovdyrkerne