Et nyt samarbejde imellem Skovdyrkerne og Skovkortet.dk betyder, atmedlemmer af Skovdyrkerne får gratis adgang til kortværktøjet Skovkortet.dk.

Skovdyrkernes medlemmer får adgang igennem medlemsportalen MinSkov.dk.

Her kan skovejere blandt andet sætte digitale noter på deres eget skovkort, måle afstande, se bevoksningslister, og der er adgang til en række andre funktioner, som kan lette hverdagen for skovejere.

– Vi har lagt mange kræfter i at udvikle vores medlemsportal. I stedet for at udvikle alt selv, har vi set os om efter en samarbejdspartner, som leverer brugervenlige funktioner og giver høj værdi for skovejerne. Det har vi fundet hos Skovkortet.dk, siger Lars Muldbak, der er direktør ved Skovdyrkerne Øerne. Han er ansvarlig for udviklingen af medlemsportalen.

Allerede nu kan Skovdyrkernes medlemmer benytte funktionerne.

– Systemerne er sat op, og funktionerne virker. Eneste adgangskrav er, at man er oprettet på vores medlemsportal og har et egnet skovkort, siger direktøren.

Mange funktioner

Hos Skovkortet.dk glæder man sig også over samarbejdet med Skovdyrkerne.

– Vi er stolte over samarbejdet med Skovdyrkerne. Vi synes vores digitale skovkort passer rigtig godt til skovdyrkermedlemmernes behov, siger Jens Isbak, direktør og medindehaver af Skovkortet.dk.

Han forklarer, at der er fundet frem til en række brugbare funktioner, som medlemmerne nu har gratis adgang til fra Skovdyrkernes medlemsportal.

– Skovejerne kan blandt andet benytte digitale noter på kortet over deres egen skov. Det kan for eksempel være en markering af et væltet træ, et notat om nye aktiviteter – eller et billeangreb, der skal overvåges. Man kan også se bevoksningslister og sortere på forskellige arter i skoven. Man kan kortlægge sine skydetårne og meget andet. Der er mange gode funktioner, som er valgt ud fra det, mange skovejere sætter pris på, siger Jens Isbak.

Fleksibel løsning

Løsningen er fleksibel og kan tilpasses individuelle behov hos medlemmerne.

– Derudover kan de enkelte brugere nemt tilkøbe mere funktionalitet, hvis der opstår behov for det, siger Jens Isbak.

Skovkortet.dk’skunder spænder vidt–lige fra mindre skovejere med få hektar og op til kommuner og fonde, som forvalter flere tusinde hektar skov.

ssc@skovdyrkerne.dk