Sommerudflugten er et fagligt bredt arrangement, hvor vi besøger interessante og smukke steder i geografien.

Formålet er at dele viden og oplevelser og ikke mindst at mødes med medlemmerne og eventuelt medbragte naboer, familier og venner, som også har interesse i skov og natur – og som måske vil melde sig ind i foreningen. Vi håber på godt vejr til begge arrangementer, men medbring `fornuftigt´ tøj. Ved begge arrangementer er der indlagt en kortere gåtur. Vi sørger for, at der er mulighed for transport til folk med svagt bentøj.

Udflugt til Langeskov Gods onsdag den 6. juni

Langeskov Gods er på 265 hektar, og har et meget alsidigt driftsmål, hvor traditionel skovdrift kombineres med intensiv juletræsproduktion, samtidig med at der tages hensyn til jagten og ejendommens store natur og herlighedsværdier.

Langeskovs smukke hovedbygning

På Langeskov Gods vil forvalter Claus Bøg vil sammen med Skovdyrkerforeningens personale varetage rundvisningen. Vi starter ved hovedbygningen hvor vi hører lidt om godsets historie, herefter går vi en tur i skoven, hvor vi ser på skovdriften, juletræerne samt hensyntagen til herlighedsværdierne.

Vi slutter af i parken, hvor der serveres en forfriskning.

Tid: Onsdag den 6. juni kl. 19.00- ca. 21.30

Mødested: Hundstrupvej 66, 5771 Stenstrup

Udflugt til Kattrup Gods torsdag den 7. juni

Kattrup Gods består af ca. 400 ha agerjord, 400 ha skov og 40 ha juletræsproduktion. Den traditionelle skovdrift kombineres med interesse for jagt og især kronvildt.

Kattrup Gods

Vi får et indblik i hvordan Kattrup Gods kombinerer skovdrift, landbrugsdrift og en voksende bestand af kronvildt. Skytte Jacob Bak vil fortælle om jagtvæsnet, og vi ser på skovdriften på vores tur igennem skoven.

Tid: Torsdag den 7. juni kl. 19.00-ca. 21.30

Mødested: Kattrup Gods, Kattrupvej 18, 4450 Jyderup

BEMÆRK!datoforvirring iSkovdyrkeren maj udgave – vi undskylder!

Nyheden er skrevet af:

Blandet, dyrket skov i efterårsfarver

Skovdyrkerne