Danske Juletræer

Danske Juletræer præsenterer på sine temadage i samarbejde med Københavns og Århus Universiteter de seneste opdateringer på planteværnsområdet, anbefalinger om gødskning og sprøjtning samt den seneste viden om en række dyrkningsaktuelle emner blandt andet om nye danske provenienser af nordmannsgran, om bladgødskning med magnesium og om nye midler til vækstregulering.

Temadagene afholdes som heldagsarrangementer tre steder i landet fra kl. 9-15 med fuld forplejning. Alle deltagere modtager en mappe med årets godkendte planteværnsmidler samt Danske Juletræers gødnings- og sprøjteanbefalinger.

Møderne afholdes

Prisen for deltagelse er 1.250 kr. for medlemmer af Danske Juletræer og 1.750 for ikke-medlemmer. Kursusafgiften inkluderer kaffe/brød og frokost.

Mere information og tilmelding på Danske Juletræers hjemmeside.

PC_Consult

Firmaet PC-Consult inviterer ligeledes til temadage om planteværn og markedsforhold for juletræs- og klippegrøntdyrkere, hvor følgende emner behandles:

Ændringer i sprøjtebladene, ændrede godkendelser, nye regler for køb af sprøjtemidler, nyt insektmiddel, nye vækstreguleringsmidler, en praktikers erfaring med bare skuldre og nåle- og jordanalyser, vejtransport af pesticider, hvad gør vi ved de kulturer, der kun giver middelmådige juletræer samt om markedet for juletræer og klippegrønt nu og i fremtiden.

Foredragsholdere på temadagene vil være Paul Christensen, PC-Consult; Bjarke Veierskov, Københavns Universitet, Ole Nørskov, Kaj Østergaard m.fl.

Møderne afholdes

Prisen for deltagelse er 1.150 kr. (ex. moms) for personer, der har en samarbejdsaftale med PC-Consult og 1.550 kr. (ex. moms) for personer uden samarbejdsaftale. Prisen inkluderer kaffe, ostemad og reviderede samt nye sprøjteblade.

Tilmelding snarest og senest den 24. februar 2017 til PC-Consult på mail-adressen: Opens window for sending emailpaul-chr@remove-this.post6.tele.dk eller på telefon 2043 0005. Efter tilmelding fremsendes faktura på deltagergebyr. Beløbet skal indbetales inden temadagenes afholdelse.

Ved tilmeldingen opgives skovens/skovdistriktets navn, telefonnummer, navn, adresse, antal deltagere, kursussted samt om du evt. har en samarbejdsaftale med PC-Consult

Opens window for sending emailphi@remove-this.skovdyrkerne.dk

Nyheden er skrevet af:

Blandet, dyrket skov i efterårsfarver

Skovdyrkerne