Juletræsteamet

Skovfoged Lars Prangsgaard tiltræder ’sin egen stilling’ som juletræsmedarbejder i regi af Green Product pr. 1. juli 2024. Lars vil fortsat betjene en række af vores juletræsmedlemmer med rådgivning, bistand med produktion og afsætning af juletræer. Lars beholder sin ’juletræstelefon’ 40181094 men får fra 1. juli ny mail: lpr@green-product.dk

Skovfoged Emil Fabricius Poulsen bakker fuldt op om den nye strategi, men fratræder efter eget ønske Skovdyrkerne til fordel for et job som driftsleder ved Henrik Henriksens Skovbrug – en større medlemsejendom, som foreningen har et mangeårigt og nært samarbejde med, og som fortsætter, nu med en lidt anderledes bemanding.

Varde Skovpart

Emil har i mange år også været synonym med Varde Skovpart. Den betjenes fra 1. juli 2024 af skovfoged Henrik Bøgh Winkel. Emil og Henrik har en måneds tid med overlap, så der er god tid til at få overdraget arbejdsopgaver og give en god introduktion til skovparten.

Henrik får desuden også medansvar for drift af foreningens flisforretning i TeamSyd.

Henrik Bøgh Winkel

Ulfborg Skovpart

Skovfoged Christian Kragh har fået en skovfogedstilling godt beliggende i sin hjemstavn i Sønderjylland. Ulfborg Skovpart overtages fra 1. juni 2024 derfor af skovfoged Simon Wejlstrup – som stammer fra egnen, og derfor allerede er vendt hjem.

Udover skovparten skal Simon også hjælpe til i den del af klippegrøntsforretningen, der ikke følger med over i Green Product – det drejer sig især om tilsyn og styring af den praktiske oparbejdning.

Simon Wejlstrup

Samlet organisation

En af de væsentlige grunde til beslutningen om at overdrage vores lokale, velkørende forretninger for juletræer og pyntegrønt til Green Product, er ønsket om at fokusere på de skovejende medlemmer, der er vores kerneforretning – bl.a. ved at tage en stor del af det meget krævende sæsonarbejde ud af den almindelige skovforvaltning. Det er ikke nogen hemmelighed, at vores personaleomsætning ofte har været relateret til disse jobfunktioner. Samtidig vil en samlet, landsdækkende enhedsorganisation være bedre rustet til den fremtid, der tegner juletræsbranchen med færre, men langt større producenter.

Vi har i denne omgang rokeret rundt på eksisterende medarbejdere, som efter en indkøring som assistenter nu er klar til at løfte skovpartsansvaret. Det betyder også, at vi skal rekruttere ny kapacitet på assistentniveau til at løfte et uændret højt aktivitetsniveau.

Stor tak for en engageret, loyal og kompetent indsats til de medarbejdere vi siger farvel til i denne omgang, og tillykke med forfremmelse og skovpartsansvar til de nye – tag god imod dem.

Har du spørgsmål til ovenstående bedes du henvende til undertegnede.

Med venlig hilsen

Skovrider

Michael Sheedy Gehlert

Mobil 20485333

Email: mgh@skovdyrkerne.dk