Meld dig ind

Med et medlemsskab får du de bedste priser for dit træ, et gratis rådgivningsbesøg, rabatter på rådgivning og entrepriser, adgang til MinSkov, invitationer til spændende foredrag og ekskursioner og medlemsbladet Skovdyrkeren 7 gange om året.

Flemming Duus Mathiesen - medlem hos Skovdyrkerne Øerne
Flemming Duus Mathiasen – medlem hos Skovdyrkerne Øerne

Lad os hjælpe dig med at finde dine værdier

Når det nu tager så lang tid at producere træet i skoven, er det ekstra vigtigt, at din ”høst” af træprodukter bliver afregnet optimalt. Hos os får du de rigtige priser – både når du sælger dit træ, og når du køber ind af entreprenørydelser, materialer så som planter, hegn mv.

Vi rådgiver helt uvildigt, når du skal have lavet arbejde i skoven, og vi styrer entrepriserne, så du får opfyldt både dine kortsigtede og langsigtede mål. Og du vælger selv, hvor meget du vil bruge os.

Medlemsfordele

  • Gratis rådgivning på telefon og rådgivningsbesøg i din skov, når der skal gøres noget
  • Rabat på timepriserne
  • Højere afregningspriser på dine salgsprodukter
  • Førsteprioritet i afsætningen af dine produkter
  • Rabat på vurderinger i forbindelse med salg af din ejendom, tvist, erstatning og lignende
  • Medlemsbladet Skovdyrkeren 7 gange årligt
  • Mulighed for at indgå i en ”Partneraftale – kun for medlemmer”, hvor der gives yderligere fordele.
Peder Pedersen – medlem hos Skovdyrkerne Midt

Medlemseje forpligter – og det er til din fordel

Skovdyrkerne er Danmarks største medlemsejede driftsvirksomhed indenfor skov og landskab. Vi har 4000 medlemmer med knap 90.000 hektar skov og juletræer m.m.

Skovdyrkerne drives som en professionel andelsvirksomhed med knap 600 millioner kroner i omsætning. Vi har vores eget selskab, Green Product, som eksporterer omkring 1 million juletræer og en væsentlig del af det danske klippegrønt. Overskuddet går udelukkende til udvikling af virksomheden, samt konsolidering af foreningerne. De har samlet set omkring 50 millioner kroner i egenkapital. 

Skovdyrkerne ledes af lokale bestyrelser, som medlemmerne vælger. Det giver indflydelse.

Dorthe Christiansen - medlem af Skovdyrkerne Midt
Dorte Christiansen – medlem hos Skovdyrkerne Midt

Du får rådgivning, som er bredt fagligt funderet

Vores rådgivning og sparring tager udgangspunkt i din bedrift og i dine ønsker. Men ved at bruge os får du ikke kun en dygtig lokal skovfoged, men adgang til en hel buket af specialister, som du kan trække på til løsning af dine opgaver.

Vi deler viden med vores medlemmer via vores hjemmeside, medlemsarrangementer, ERFA-grupper, temadage, MinSkov, medlemsbladet Skovdyrkeren med videre. Det giver inspiration.

Vi er på din side

Når det nu tager så lang tid at opdyrke din skov, er det yderst vigtigt, at din høst af produkter bliver afregnet bedst muligt. Derfor får du hos os et engageret og motiveret hold af fagfolk, som sælger dine produkter bedst muligt. Vi har hele tiden `fingeren på pulsen´ ved at have kontakt til gode aftagere af råtræ, flis, juletræer og klippegrønt. Derfor kan vi give dig mulighed for den bedste afsætning af netop din produktion i den aktuelle situation.

Hos Skovdyrkerne har du altid fuld sikkerhed for betaling, fordi vi har et solidt økonomisk fundament med stor egenkapital. Det giver tryghed.

Vurdering af tilbud og arbejde i din skov er ikke altid lige enkelt. Det billigste tilbud i dag kan være dyrt på lang sigt. Vores skovfogeder har viden til at vurdere dette. De anvender kun de bedste entreprenører, som deler vores værdier og kender dine ønsker. Skovfogederne styrer entrepriserne, så du får opfyldt både dine langsigtede og kortsigtede mål. Derved er du sikker på, at der bliver gjort det fagligt set rigtige i skoven, og du undgår på den måde at stå tilbage med en plyndret skov. Det giver fremtidssikring.

Vi arbejder konstant for at bevare skovejernes suveræne ret til driftsdisponering i egen skov – blandt andet i Skovrådet og i bestyrelsen for Dansk Skovforening. Derudover arbejder vi for at fremme afsætningen af danskproducerede juletræer og klippegrønt – blandt andet i bestyrelsen for Danske Juletræer. Vi samarbejder også med andre i branchen for at fremme anvendelse af flis i energisektoren i lobbyvirksomheden ”Træ til Energi”. Det giver varetagelse af dine interesser.

Kim Ruhwald - Skovarbejder ved Skovdyrkerne Øerne
Kim Ruhwald – Skovarbejder ved Skovdyrkerne Øerne

Find din lokalforening

Skovdyrkerne er Danmark største medlemsejede skovbrugsfaglige organisation med mere end 80 ansatte fordelt på 5 foreninger. Klik på kortet for at læse mere om din lokale skovdyrkerforening eller vælg din forening på felterne nedenfor. Den kan også skrive direkte til din lokale forening ved at trykke på knappen.

Meld dig ind

Når du har udfyldt nedenstående formular, modtager du en opfølgende mail fra den lokale skovdyrkerforening med de oplysninger de skal bruge. Det årlige kontingent afhænger af hvilken forening, du tilhører og størrelsen på din ejendom. Din tilmelding er først bindende når lokalforeningen modtager din betaling. Du kan læse de enkelte foreningernes vedtægter og prislister ved at vælge din forening ovenfor.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Dine oplysninger

Oplysninger om din skov

Dette felt bliver brugt til at bestemme, hvilken lokalforening du tilhører og hvilken skovfoged, der bliver tilknyttet din ejendom. Du kan læse mere om de lokale skovdyrkerforeninger og finde de enkelte medarbejdere her.
Drives skoven i en momspligtig virksomhed
Prisen på medlemsskabet afhænger af skovens areal og hvor stor andel af skoven, der er juletræer eller klippegrønt.
Du kan finde dit ejendomsnummer på arealinfo.dk

Bankoplysninger

Du kan angive dit kontonummer for at lette ekspeditionen i forbindelse med eventuelle udbetalinger.

Yderligere oplysninger

Angiv navn eller initialer
Ønsker du at modtage tilbud på skovbrands- eller stormfaldsforsikring?
Ønsker du at modtage Skovdyrkernes nyhedsbreve?
HC Graversgaard - skovfoged i Vendsyssel
Hans Christian Graversgaard – Skovfoged ved Skovdyrkerne Nord-Øst
Hvem er vi

Langsigtet drift og langsigtet samarbejde

Skovdyrkerne har eksisteret i 119 år, så vi er her også i morgen. Vi ser på den langsigtede drift i din skov, fordi vi vil det langsigtede samarbejde – og det passer til skovdrift. Skovdyrkerne er der også, når du eller dine efterkommere skal høste juletræer, flis eller råtræ. Det giver fælles interesser.

Fandt du hvad du søgte?