Eksport af juletræer og klippegrønt

Skovdyrkerne sikrer salg af dine juletræer og klippegrønt.

Skovdyrkernes eksportselskab Green Product A/S

Hos Skovdyrkerne har vi igennem vores salgsselskab Green Product opbygget et stærkt netværk af kunder og samarbejdspartnere, som sikrer vores medlemmer et godt salg og den bedste pris for deres juletræer og klippegrønt.

Green Product har sælgere ansat i flere europæiske lande, og vi vil være den foretrukne samarbejdspartner for juletræsproducenter i hele Danmark.

Vi tilbyder professionel rådgivning til vores medlemmer. Vi hjælper med opbygning af salgsstrategi, og vi kan rådgive om markedsføring og salgsfremmende aktiviteter. Vi sikrer, at strategien passer til dine individuelle behov og ønsker.

Vi sørger også for en hurtig og pålidelig betaling til dig som medlem, når du sælger juletræer og klippegrønt igennem os. Vi sikrer, at du får den bedste pris, og at betalingen sker rettidigt.

Skovdyrkerne vil være en pålidelig samarbejdspartner for vores medlemmer. Vi tror på, at et godt samarbejde er nøglen til succes.

Vi er altid klar med professionel rådgivning i hele salgsprocessen, så du kan fokusere på din kerneforretning – dyrkning af juletræer og klippegrønt.

Kontakt os for at høre mere.

Her kan du se en præsentationsvideo af vores salgsselskab Green Product

Vi betaler til rette tid

Hos Skovdyrkerne har vi fokus på at sikre en pålidelig og rettidig betaling til dig som medlem, når du sælger juletræer og klippegrønt igennem vores organisation.

Vi ved, at rettidig betaling er vigtig for vores mange juletræsdyrkere. Derfor er det et fokusområde for os.

Vi arbejder blandt andet med en omfattende kundescreening med hjælp fra vores kreditforsikringsselskaber, så vi kan være sikre på, at vores kunder har en stærk økonomi.

Vi arbejder også med faste kontrakter, der tydeligt beskriver betingelserne for betaling.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvad vi kan gøre for at hjælpe dig til succes med din produktion og dit salg af juletræer og klippegrønt.

Salg til Europa og den lokale kirke

Gennem Green Product sikres salg til hele det europæiske marked.

Vores lokalforeninger står for salg til lokale grossister og kirkegårde.

Certificering af din produktion

Som medlem hos Skovdyrkerne kan du nemt få din produktion GlobalG.A.P. og GRASP-certificeret gennem vores gruppecertificering.

Vi hjælper dig også med en Naturbaum-certificering af dine juletræer.

Det er tiltag, der kan gøre dine produktion mere værd for vores kunder og dermed øge din indtjening

Hvem er vi

Din naturlige partner

Skovdyrkerne har arbejdet med eksport og salg af juletræer og klippegrønt i mange år. Kontakt os for at høre mere.

Sigrid Søgaard Mortensen - Medlem hos Skovdyrkerne Midt
Sigrid Søgaard Mortensen – Medlem hos Skovdyrkerne Midt

Vil du vide mere?

Skovdyrkerne er Danmarks største medlemsejede skovbrugsfaglige organisation med over end 80 ansatte fordelt på fem foreninger. Klik på kortet for at læse mere om din lokale skovdyrkerforening. Den kan også skrive direkte til din lokale forening ved at trykke på knappen.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Fandt du hvad du søgte?