Carl Christian Lange

Carl Christian Lange har siden 2018 boet på Abildhede Plantage i Varde kommune, sammen med min hustru Mette og hunden Mogens. Han er 33 år (2023) og uddannet jurist, og sidder til daglig som enhedschef i Fødevarestyrelsens afdeling i Vejen.

Carl Christian er 4. generation på Abildhede, som har været i familien siden 1912. Ejendommen består i dag af ca. 50 hektar skov, og 80 hektar blandet natur (eng, hede, mose m.v.).

Carl Christian Lange fortæller:

“Jeg har hele mit liv haft min gang i skoven og har siden jeg var 18 år gammel haft ansvaret for driften. Vi fokuserer på produktion af tømmer fra nåletræ og på at skabe de bedste betingelser for jagten og den øvrige natur.

Jeg tror på at den enkelte skovejer er rette kvinde eller mand, til at passe på skoven i den tid vi er så heldige at være dens forvaltere. Jeg håber at kunne bidrage til Skovdyrkerne, både med min juridiske faglighed, og også med mit efterhånden indgående kendskab til hvordan det danske embedsværk fungerer. Jeg ser frem til arbejdet, og møde mange flere af jer.”