Hans Christian Theisen - Bestyrelsesformand Skovdyrkerne Øerne

Hans Christian Teisen

“Som 18-årig købte jeg i 1984 familiens landejendom, Vognserup, vest for Holbæk på Sjælland, med en hovedbygning fra 1559, i alt 350 ha., heraf ca. 40 ha. skov. Gennem de senere år har jeg involveret mig mere i driften af ejendommen, og holder af bl.a. at udvikle herlighedsværdier i skoven og landskabet. Fra jeg var barn, husker jeg bl.a. ture i skoven med mine forældre og daværende skovrider fra skovdyrkerne.
Det meste af mit arbejdsliv har jeg som økonom været i direktionen for en række virksomheder (Rockwool, Bavarian Nordic, PwC m.fl.). Mit første job var dog som diplomat i Udenrigsministeriet. Nu er jeg i bestyrelsen for en række virksomheder.
Mit ønske om at bidrage til udvikling af Skovdyrkerne, er for at sikre et stærkt fællesskab, der gennem en foreningsejet virksomhed hjælper skovejere med bedst mulig skovdrift, ud fra ejernes individuelle ønsker. Det kræver at virksomheden leverer de rigtige ydelser til den rigtige pris. Dertil skal det gøres så tydeligt som muligt hvordan virksomheden udvikler sig og hvordan medlemmerne får glæde af det.
Privat gift med Camilla (økonom i Holbæk Kommune). Vi har tre børn, Alexander, Emma Louise og Frederik. Vi har siden 1997 boet på Vognserup, og nyder dagligt den smukke vestsjællandske natur.”