Du har nu mulighed for at få tilsendt Skovdyrkernesnyhedsbreve pr. mail. Indtil videre har 106 af vores 497medlemmer tilmeldt sig denne service. Vi vil dog meget gerne have flere med. Ikke mindst fordi det er den hurtigste og mest effektive form for kommunikation, og nyhedsbrevene vil supplere de mere langsomme medier – som f.eks. vores blad Skovdyrkeren. Men også fordi vi mener at du kan få glæde af denne service.

Hvorfor skal jeg tilmelde mig?
Hvis SkovdyrkerforeningenVestjylland f.eks. laver et aktuelt arrangement, vil nyhedsbrevet være den oplagte måde at annoncere dette på. Hvis vi f.eks. har et godt tilbud til dig, eller hvis der er en tilskudsansøgning, der har sidste frist, kan nyhedsbrevet være den letteste måde at få dette ud på. Tilslutning til nyhedsbrevet sikrer derfor, at du ikke går glip af vigtig information.

Nyhedsbrevet kommer i flere udgaver, afhængig af dine interesser. Derved sikrer vi os, at du kun får den information, du er interesseret i – juletræer, skovbrug, vildt og natur, skovpolitik eller lokale nyheder.

Hvordan tilmelder jeg mig?
Vi anbefaler, at du tilmelder dig idag via vores hjemmeside. Det tager kun få sekunder, og du skal kun indtaste din e-mail adresse og tage stilling til, hvilke områder, der interesserer dig (sæt så mange krydser, som du vil).

Vi ser frem til din tilmelding.

Venlig Hilsen

Skovdyrkerforeningen Vestjylland.

Nyheden er skrevet af:

Blandet, dyrket skov i efterårsfarver

Skovdyrkerne