Traditionen tro blev der igen i år afholdt sorteringsmøde på vores klippegrønt-plads. Cirka 30 medlemmer deltog, og de fik præsenteret de forskellige sorteringer af klippegrønt, som vi forventer at skulle afsætte i år. Der blev forklaret hvordanforskellige varetyper afsættes på forskellige tidspunkter.I slutning af september og begyndelsen af oktober sælges der primærtvarer, som sidder højt på træerne og skal klippes nedmed lift. De højtsiddende grene afmodnes tidligere end de ungeog lavtsiddende grene, og de holder derfor bedst. I oktober er alt nobillis afmodnet og vi kan høste af alle aldre og sorteringer. Skal man selv oparbejdet grøntet er det vigtigt at man først går i gang, når man har aftalt det med en fra klippegrønt-teamet.

Ud over sorteringsgennemgange blev det demonstreret, hvordan man kan organisere det praktiske arbejde med et klippe og bundte, så arbejdsgangen bliver så effektiv som muligt.

Som vanligt fandt vi også igen i år en anledning til at servere grillede pølser og en øl/vand. Det 30. år at skovfoged Bent W. Nielsen forestod afviklingen af pyntegrøntsæsonen.

Nyheden er skrevet af:

Blandet, dyrket skov i efterårsfarver

Skovdyrkerne