Tirsdag den 24. maj 2016 holder vi forårets markvandring i juletræerne. I år er det Else og Christian Westh Andersen, der lægger arealer til. Sammen driver de Krogager, hvor de over årene har opbygget en række gode og velplejede kulturer.

Johann Holm Jacobsen er skovfoged på ejendommen og han vil tage afsæt i det teoretiske oplæg fra temaaftenen i april og komme igennem emner som:

Vi ser naturligvis også på den generelle dyrkningspraksis – læforhold, kulturteknik, gødningsstrategi og maskinpark. Desuden gør vi status over skadevoldere og svampeangreb, både på ejendommen og i form af en opdatering af den nyeste viden.

Kort sagt – du vil få en masse gode input og inspiration til hvordan du selv kan optimere din juletræsdyrkning. Og ikke mindst vil der være god mulighed for erfaringsudveksling.

Tid og sted:

Vi mødes tirsdag den 24. maj 2016 kl. 17.00 til 19.00 vedElse og ChristianWesth Andersen, Albækvej 3, Borbjerg, 7500 Holstebro.(Bemærk NY DATO i forhold til den udmeldte i Skovdyrkeren nr. 39)

Tilmelding:

Af hensyn til forplejningen vil vi gerne have din tilmelding inden mandag den 23. maj. Du kan enten ringe til kontoret på 96 10 10 96 eller sende en mail til vest@remove-this.skovdyrkerne.dk.

På gensyn i juletræerne.

Nyheden er skrevet af:

Blandet, dyrket skov i efterårsfarver

Skovdyrkerne