Hvert 4. år skal du have et opfølgningskursus til dit sprøjtebevis/-certifikat. Derfor tilbyder Danske Juletræer og LMO i samarbejde med Nordjyllands Landbrugsskole et AMU-kursus specielt målrettet producenter af juletræer og klippegrønt.

Tirsdag d. 6. februar kl. 9:00-16:30 hos LMO, Erhvervsbyvej 13, 8700 Horsens.

Lørdag d. 3. marts kl. 9:00-16:30 hos LMO, Asmildklostervej 11, 8800 Viborg.

Prisen er 800,- kr. inkl. forplejning, materiale og AMU-bidrag, og der er mulighed for at søge VEU-godtgørelse efter kurset. Beløbet tillægges moms. Tilmelder man sig som højtuddannet, så er koster det 800 kr. mere i AMU-bidrag, og der er ingen VEU-godtgørelse.

Der er lovmæssige krav til indholdet, men indenfor disse rammer tilpasses disse to kurser til netop jeres afgrøder, behov og interesser. Hans Thostrup fra LMO underviser blandt andet i det lovgivningsmæssige og tekniske, hvor nyeste viden om sprøjteteknik og muligheder i dine afgrøder med juletræer og klippegrønt. Kenneth Klausen fra Danske Juletræer underviser blandt andet i aktuelle planteværnsmidler, resistens og IPM-implementering, således du bliver opdateret.

Tilmelding foregår via LMO’s hjemmeside (de administrerer kurserne), telefonisk til LMO på 70 15 40 00 eller på e-mail til kk@remove-this.christmastree.dk. Vent med at udfylde blanket til brug for at udstede bevis, til du er fysisk på kurset. Så laver vi det dér. Vi har blot brug for at vide, hvem der deltager og hvor samt jeres e-mailadresse, så vi kan kontakte jer.

Nyheden er skrevet af:

Blandet, dyrket skov i efterårsfarver

Skovdyrkerne