Der er mange forskellige grunde til at rejse skov. Om din motivation er atÅbner eksternt link i et nyt vindue hjælpe klimaet og blive CO2 neutral, Åbner eksternt link i et nyt vinduefjerne bopælspligten på landbrugspligtig jord eller om du har planer om at Åbner eksternt link i et nyt vindueudvikle din ejendom og skabe mere natur og herlighed, så kan de fleste ting lade sig gøre inden for rammerne af tilskudsordningen til skovrejsning.

Der er en række formalia der skal være på plads inden en ansøgning kan indsendes og det er derfor vigtigt at komme igang med at afklare hvad skoven skal indeholde og hvilke arealer der skal tilplantes.

Kom til temaaften og bliv inspireret

Vi afholder en temaaften om skovrejsning hvor vi tager rundt og besøger 3 forskellige projekter i en snæver geografi. Alle er velkomne og du kan læse mere om arrangementet hér.

Har du allerede konkrete planer, så vil vi meget gerne udføre en gratis screening af projektet allerede i dag. Vi kan hjælpe dig igennem hele processen fra idé til plantning med 3 års renholdelse .. eller vi kan rådgive dig, hvis du selv vil lave mest mulig selv. Det er op til dig.

Tag fat i vores skovrejsningskonsulent Anders Brøgger Jensenpå 51 36 24 25 eller send ham en mail tilabj@remove-this.skovdyrkerne.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

20. Maj 2020

kbh@remove-this.skovdyrkerne.dk

Nyheden er skrevet af:

Blandet, dyrket skov i efterårsfarver

Skovdyrkerne