Casper Westphalen Mathiesen tiltræder som skovfogedassistent.

Midt i en af de mest usikre perioder i nyere tid, hvor mange virksomheder desværre ser sig nødsaget til at afskedige – går vi den modsatte vej.

Vi har gennem de seneste par år oplevet en meget markant vækst i medlemsgrundlaget og skal vi leve op til vores fokus og høje mål for servicekvalitet og medlemstilfredshed – og skal der samtidig være plads til fortsat udvikling og vækst, har vi brug for flere hænder.

Vi har derfor valgt at ansætte Casper Westphalen Mathiesen (34), i en stilling som skovfogedassistent. Han tiltræder den 1. juli 2020 og vil blive tilknyttet Team Syd og samtidig indgå i tværgående opgaver inden for bla. skovrejsning.

Casper er et kendt ansigt hos os – han var elev i 2018-2019 og kender således allerede foreningen, værdigrundlaget og arbejdsprocesserne. Casper er netop færdiguddannet som Skov- og Landskabsingeniør, og har med en tidligere karriere i Forsvaret, (herunder 8 år som befalingsmand) en erfaring og robusthed, som vi sætter stor pris på.

Tag godt imod Casper, når I møder ham derude.

Johan Stubkjær Madsen afvikler 10 ugers barsel og ferie

Skovfoged på Holstebro Skovpart – Johan Stubkjær Madsen – afvikler barsel (6 uger) efterfulgt af ferie (4 uger) i perioden fra 4. maj til og med 10. juli.

Ved kontakt til Johan på mail og telefon, vil du blive viderestillet til kontoret og de vil hjælpe dig.

Med hensyn til de aftalte opgaver, der skal udføres i perioden, er Åbner eksternt link i et nyt vindueSkovfoged Anders Brøgger Jensen kontaktperson, han kan træffes på tlf.: 51 36 24 25.

Nupark 29. april 2020

kbh@remove-this.skovdyrkerne.dk

Nyheden er skrevet af:

Blandet, dyrket skov i efterårsfarver

Skovdyrkerne