I sidste uge afviklede Skovdyrkerne personaleseminar. Turen gik i år til Nordtyskland, hvor der var fokus på skovbrug, juletræsdyrkning og naturnær skovdrift.

Traditionen tro blev Årets Skovdyrker hædret ved arrangementet.

I år tilfaldt hæderen til skovfoged Simon Kortnum Fabricius, Skovdyrkerne Midt. Han har været ansat i Skovdyrkerne Midt de seneste 10 år.

Sekretariatschef Kristian Gernow fremhævede blandt andet, at Simon altid er smilende, positiv og vellidt – og en kæmpe inspiration for både kolleger og medlemmer. Han er med til at løfte os alle som Skovdyrkere.

– Han har altid været et godt eksempel. Simon besidder stor faglighed og berører mange af Skovdyrkernes forretningsområder. Han har blandt andet også levereten stor indsats medat sikre, at elever har fået en god indgang til skovbrugsfaget, lød detfra Kristian Gernow.

Prisen som Årets Skovdyrker er speciel, fordi det er kollegerne, som indstiller kandidater til prisen. Der bliver blandt andet lagt vægt på, at Årets Skovdyrker skal være en kollega, som ved sin særlige indsats eller indstilling har flyttet andre, støttet op – eller på anden vis har gjort en markant forskel.