Bestyrelsen i Skovdyrkerne Øerne har ansat Lars Muldbak (55) som ny direktør. Han kommer fra en stilling som entreprisechef hos udlejningsvirksomheden Ajos A/S.

Lars Muldbak har mere end 20 års ledelseserfaring fra bygge- og anlægsbranchen. Dermed er det en solid kapacitet, der fremover skal stå i spidsen for den skovbrugsfaglige rådgivningsvirksomhed med 1170 medlemmer og cirka 170 millioner kroner i årlig omsætning.

Bestyrelsesformand Rudolf Iuel ser frem til samarbejdet med Lars Muldbak.

– Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Lars Muldbak. Nu får vi fuldt fokus på drift og forretning, hvilket vi har ønsket i bestyrelsen. Samtidig har Lars Muldbak et stærkt CV med lange ansættelser. Den stabilitet ser vi også som et stort plus. Jeg er sikker på, at Lars Muldbak er den rette til at videreudvikle Skovdyrkerne Øerne i de kommende år, siger Rudolf Iuel.

Solid erfaring

Lars Muldbak ser også frem til sin nye udfordring.

– Det er spændende, og jeg glæder mig meget til at komme i gang. Min primære opgave bliver at fokusere på foreningens drift og forretning. Jeg føler mig godt klædt på til opgaven med min baggrund fra bygge- og anlægsbranchen, hvor jeg har været leder med budgetansvar igennem mere end 20 år, siger Lars Muldbak.

Et andet fokusområde for den tiltrædende direktør bliver at sikre en effektiv organisation, og at medlemmerne får værdi.

– Jeg vil fokusere på at udvikle holdånden. Vi skal tænke som et team, og vi skal hele tiden spille hinanden bedre. Derudover skal vi også have kigget på alle vores aktiviteter. Alt det, vi foretager os, skal gavne vores medlemmer, siger Lars Muldbak.

Lars Muldbak er fynbo og bor ved Fangel syd for Odense sammen med sin kone Helle. Han har to voksne børn, der begge studerer i København.

Han tiltræder som direktør i Skovdyrkerne Øerne den 3. september.

jma@skovdyrkerne.dk

Nyheden er skrevet af:

Blandet, dyrket skov i efterårsfarver

Skovdyrkerne