Direktør i Skovdyrkernes fælles eksportselskab for juletræer og pyntegrønt, Green Product A/S, Brian Boeberg har ønsket nye udfordringer og tiltræder pr. 1. august en stilling som direktør for Silva Trees Danmark ApS.

Brian Boeberg har været ansat i Green Product siden september 2012, og har siden arbejdet ihærdigt for at afsætte Skovdyrkernes juletræer og pyntegrønt under vanskelige markedsbetingelser. Bestyrelsen er meget tilfreds med den loyale indsats, der er ydet, og det er derfor aftalt med Brian Boeberg, at han i fuldt omfang fortsætter sit arbejde frem til sin fratrædelse pr. 31. juli.

Rekrutteringen af en ny direktør er iværksat (se opslaget Åbner internt link i det nuværende vinduehér). Frem til denne tiltræder, er betjeningen af vores mange kunder i hele Europa sikret af den afgående direktør, vores faste sælgere i både Tyskland og Polen – samt ikke mindst de mange dygtige, lokale skovfogeder.

Som medlem og producent af juletræer eller pyntegrønt i en Skovdyrkerforening, kommer du ikke til at mærke en forskel. Du vil fortsat og helt uforandret blive betjent af din lokale skovfoged – som du også kan rette henvendelse til, hvis du har spørgsmål omkring den aktuelle situation i Green Product.

Green Product | Skovdyrkerne

4. april 2019

Nyheden er skrevet af:

Blandet, dyrket skov i efterårsfarver

Skovdyrkerne