Planter til skoven

Skovdyrkernes fællesskab giver adgang til hele markedet for skovplanter

Samarbejde med alle planteskoler

Skovdyrkerne tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsplanter til skovprojekter. Vi guider dig igennem valg af de bedste plantearter til netop dit projekt og tilpasser sortimentet til lokale forhold. Vi er leveringsdygtige i større mængder og sætter en ære i at levere sunde planter af høj kvalitet, dyrket med omtanke for miljøet.

Skovdyrkerne tilbyder et stort sortiment af planter til skovprojekter, der passer til forskellige formål og behov. Vi har både nåletræer og løvtræer, der kan anvendes til beplantning i og af skovområder.

Vi er specialister i at rådgive om valg af de bedste plantearter til dit specifikke skovprojekt. Vi kan guide dig igennem valget af planter og tilpasse sortimentet til de lokale forhold, så planterne får de bedste vækstbetingelser. Vi tager højde for faktorer som jordtype, sollys, vind og klimaforhold, når vi rådgiver om valg af planter.

Vi tilbyder et bredt udvalg af planter i forskellige størrelser, sorter og prisklasser, så du kan finde den løsning, der passer bedst til dit projekt og budget. Vi er også leveringsdygtige i større mængder og kan derfor levere planter til både private og professionelle kunder.

Så hvis du står overfor et skovprojekt og mangler de rette planter til opgaven, så kontakt os for en professionel og kvalificeret rådgivning omkring valg af planter til netop dit projekt.

Vi tilbyder hjemmehørende planter til danske skove

Vi tilbyder skræddersyede plantepakker til skovprojekter, der er specielt udvalgt til danske skove. Vores sortiment af nåletræer, løvtræer og buske er nøje udvalgt og dyrket under optimale forhold for at sikre sunde og robuste planter, der kan etablere sig i skoven og vokse optimalt.

Vi er skovdyrkere ind til benet og har stor erfaring med produktion af træ og planter til skov og landskab. Vi kan hjælpe skovejere og andre kunder med at vælge de rette plantearter til deres projekt og give råd om placering, pleje og vedligeholdelse af kulturarealerne, der kan sikre en optimal træproduktion. Vi har adgang til både danske og udenlandske planteskoler, som sikrer, at vi altid kan levere den bedste kvalitet og de bedste priser til vores kunder.

Vi har et bredt udvalg af træarter, der er velegnede til danske skove og kan hjælpe med at skabe en sund og varieret skov. Vores skræddersyede tilbud kan hjælpe dig med at opnå den ønskede balance mellem produktion og natur i din skov. Med planter fra Skovdyrkerne giver du din skov den bedste start på vejen mod dit driftsformål.

Vi hjælper også med skovrejsning

Hos Skovdyrkerne kan vi klare alt for dig – lige fra designet af skoven til selve plantningen. Vi rådgiver også om den videre pleje af din skov, uanset om du ønsker jagt, tømmerproduktion eller naturværdier.

Du kan få offentligt tilskud på skovrejsning på op til 32.000kr pr. hektar. Det kan ofte dække alle etableringsomkostningerne. Du kan vælge selv at udføre noget af arbejdet eller overlade det hele til os. Der er penge at spare, hvis du selv kan klargøre arealet inden plantning og renholde mellem træerne de første år.

Hvem er vi

Din naturlige partner

Det er skovejerne, der ejer Skovdyrkerne. Sådan har det været i mere end 100 år. Vi har fem lokalforeninger, som dækker hele landet. Derfor er der altid en skovfoged med speciale i skovrejsning tæt på dig.

Jan Ormstrup Christensen - Skovfoged ved Skovdyrkerne Vest
Jan Ormstrup Christensen – Skovfoged ved Skovdyrkerne Vestjylland

Vil du vide mere?

Skovdyrkerne er Danmarks største medlemsejede skovbrugsfaglige organisation med mere end 80 ansatte fordelt på 5 foreninger. Klik på kortet til for at læse mere om din lokale skovdyrkerforening. Den kan også skrive direkte til din lokale forening ved at trykke på knappen.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Fandt du hvad du søgte?