Bente K. Nielsen stopper i Skovdyrkerne Nord-Øst. Hun har været ansat som administrativ medarbejder i 37,5 år.

– Jeg blev ansat 1. oktober 1986, og jeg bliver 68 næste gang. Så nu er det på tide, at jeg tager hul på pensionisttilværelsen, siger Bente K. Nielsen.

Hun blev ansat i den daværende Skovdyrkerforeningen for Aarhus Amts nordlige del. Hun har oplevet 16 skovdyrkerforeninger blive til de nuværende fem.

– Det har været nogle gode år med spændende og alsidige opgaver. Der er sket en utrolig udvikling. I begyndelsen havde vi ikke computer, og jeg husker, at vi fik det første regnskabsprogram omkring 1990, siger hun.

– Selvfølgelig har jeg haft lyst til at prøve andet nogle få gange. Men de gode kolleger og det gode arbejdsmiljø har holdt fast i mig, lyder det.

Stor indsats

Skovrider i Skovdyrkerne Nord- Øst, Peder Gregersen, sætter stor pris på Bente Nielsens indsats.

– Bente er dygtig og en utrolig stabil medarbejder. Hun har leveret en fantastisk indsats for Skovdyrkerne. Hun vil blive meget savnet af både ledelse og kolleger, lyder det fra Peder Gregersen.

Bente Nielsen vil nu fremover bruge mere tid på sit frivillige arbejde – blandt andet i Mødrehjælpen i Randers. Derudover skal der også bruges tid på teater, biograf og vandreture.

Bente Nielsen blev overrasket af sine kolleger i Skovdyrkerne. Bente ses til højre
med det gule tørklæde.

bool(false)

Læs også andre artikler fra Skovdyrkeren #95

Læs andre artikler inden for Skovdyrkerne Nord-Øst