Tekst og foto: Jens Matiasen

Et nyt samarbejde imellem Skovdyrkerne og Skovkortet.dk betyder, at alle medlemmer af Skovdyrkerne får gratis adgang til kortværktøjet Skovkortet.dk. Her kan skovejere blandt andet sætte digitale noter på deres eget skovkort, måle afstande, se bevoksningslister, og der er adgang til en række andre funktioner, som kan lette hverdagen for skovejere. Skovdyrkernes medlemmer får adgang igennem medlemsportalen MinSkov.dk.

– Vi har lagt mange kræfter i at udvikle vores medlemsportal. I stedet for at udvikle alt selv, har vi set os om efter en samarbejdspartner, som leverer brugervenlige funktioner og giver høj værdi for skovejerne. Det har vi fundet hos Skovkortet.dk, siger Lars Muldbak, der er direktør ved Skovdyrkerne Øerne. Han har været ansvarlig for udviklingen af medlemsportalen. Allerede nu kan Skovdyrkernes medlemmer benytte funktionerne.

– Systemerne er sat op, og funktionerne virker. Eneste adgangskrav er, at man er oprettet på vores medlemsportal og har et egnet skovkort, siger direktøren.

Mange funktioner

Hos Skovkortet.dk glæder man sig også over samarbejdet med Skovdyrkerne. –

Vi er stolte over samarbejdet med Skovdyrkerne. Vi synes vores digitale skovkort passer rigtig godt til skovdyrkermedlemmernes behov, siger Jens Isbak, direktør og medindehaver af Skovkortet.dk. Han forklarer, at der er fundet frem til en række brugbare funktioner, som medlemmerne nu har gratis adgang til fra Skovdyrkernes medlemsportal.

– Skovejerne kan blandt andet benytte digitale noter på kortet over deres egen skov. Det kan for eksempel være en markering af et væltet træ, et notat om nyeaktiviteter – eller et billeangreb, der skal overvåges. Man kan også se bevoksningslister og sortere på forskellige arter i skoven. Man kan kortlægge sine skydetårne og meget andet. Der er mange gode funktioner, som er valgt ud fra hvad mange skovejere allerede i dag, sætter pris på, siger Jens Isbak.

Fleksibel løsning

Løsningen er fleksibel og kan tilpasses individuelle behov hos medlemmerne.

– Derudover kan yderligere funktionalitet nemt tilkøbes, hvis der opstår behov for det, siger Jens Isbak. Skovkortet.dk’s kunder spænder vidt – lige fra mindre skovejere med få hektar og op til kommuner og fonde, som forvalter flere tusinde hektar skov.

Om skovkortet.dk

Skovkortet.dk er et digitalt skovkort udviklet til skovejere og forvaltere af skov.
Kortet giver overblik og indeholder en lang række funktioner, som blandt andet opmåling, markering med billeder, indblik i bevoksningslister og meget andet. Skovkortet kan brugespå både mobil, computer og tablet.
Skovkortet.dk’s kunder spænder vidt – lige fra mindre skovejere med få hektar og op til kommuner og fonde, som forvalter flere tusinde hektar skov.
Skovdyrkernes medlemmer får gratis adgang til skovkortet.dk igennem medlemsportalen MinSkov.dk
bool(false)

Artiklen er skrevet af:

Blandet, dyrket skov i efterårsfarver

Skovdyrkerne

Mere om Skovdyrkerne

Læs også andre artikler fra Skovdyrkeren #87

Læs andre artikler inden for Skovdyrkning